JOBBA HOS OSS

Om Oss

VILKA VI ÄR?

Vi är ett byggföretag med mångårig erfarenhet

Vi är ett byggföretag beläget i Överhörnäs och som utför allt från mindre renoveringar till husbyggen, från grund till färdig villa.

En av SweNorths främsta styrkor är den samlade kompetens och erfarenhet som finns hos våra medarbetare. Hos oss finns snickare, murare, ingenjörer, plåtslagare, administratörer m.m. För att både vi och våra kunder ska känna sig trygga när de anlitar oss, har alla våra medarbetare genomgått utbildningar inom standarder och säkerhet.

Det är viktigt för oss på SweNorth att all vår personal har den kompetens och utbildning som krävs för att utföra arbetet på bästa sätt. Våra medarbetare genomgår utbildningar hos A-spect inom byggbranschen och arbetar alltid enligt de normer och riktlinjer som finns i byggbranschen.

about us

Kort historie om Swenorth AB

Efter många år i branschen kan vi kalla oss experter. Vi utför allt inom byggbranchen
åt företag, privata personer och kommuner och bidrar till att säkerställa en trivsam miljö.

2009

Vår historia startades för 14 år sedan som en enskild firma och började med golvläggning och små renoveringar.

2017

Omvandlades från enskild firma till Aktiebolag. Under de senaste 14 åren vi har växt från små renovering till nyckelfärdig huset.

2018

Nu, kan vi erbjuda tillhandahåller även ett brett utbud av Hög kvalité byggprodukter anpassade för att klara nordiskt klimat.

2019

Inriktningen på verksamheten är fortfarande densamma – allt från den glömda listen till nyproduktion av villor, kontorslokaler och industrifastigheter.