JOBBA HOS OSS

Tjänster

Nybyggnad

Vi bygger helt nya hus från grunden och renoverar befintliga. Vi har ett nätverk med arkitekter som kan hjälpa dig att rita upp just ditt drömhus, som passar dina behov och din ekonomi.

Takarbeten

Vi är proffs på takarbeten och vi arbetar enligt Hus AMA:s riktlinjer. Vi åtar oss renoveringar av tak så väl som takarbeten vid nybyggnation, inklusive tilläggsisolering av tak.

Fasadarbeten

Vi hjälper dig med att bygga fasaden till ditt hem. Våra kompetenta medarbetare har stor vana vid nybyggnation och renoveringar av fasader av olika slag.

Betongarbeten och Armering

Vi ser till att det du bygger själv, eller låter oss bygga, får en stadig grund att stå på. Vi gjuter och utför all typ av betongarbeten inkl. krypgrund, källare och platta på mark.

Att kunden är nöjd med vad vi levererar är hela
grunden för vår verksamhet.

alltid Hög kvalité

Att kunden är nöjd med vad vi levererar är hela grunden för vår verksamhet.

Fönster & garageportar

Söker du garageportar? Då har du kommit helt rätt. Du hittar allt du behöver för garagebygget här hos oss på Swenorth AB. Försäljning & installation av garageportar, dörrar & fönster.

Måleriarbeten

Vi utför allt inom målning, både utomhus och inomhus. Vi använder oss av olika målningstekniker och kan arbeta med specialmaterial som t.ex. epoxy eller lasering. Inom målerikategorin ingår även putsning och tapetsering.

Köksrenovering

Vi är proffs på att renovera kök! Vi erbjuder köksrenovering för privatpersoner och företag. Välkommen att kontakta oss för en gratis rådgivning där vi tillsammans skräddarsyr den kökslösning som uppfyller dina drömmar och behov.

Plattläggning

Vi anlägger kakel och plattor vid plattsättning vid badrums eller köksrenoveringar. Vi utför alla typer av plattsättningsarbeten och har lång erfaren och många nöjda referenskunder.

Snickerier

Vi erbjuder våra kunder allt från trappor, skåpsnickerier till andra skräddarsydda lösningar i trä. Vi kan även designa och producera dina idéer – ingenting är omöjligt.

Vårt motto är att göra det vi har lovat, till det pris
och på den tid som vi kommit överens om!

Alla våra medarbetare, samt samarbetspartners, har lång erfarenhet och teoretisk kunskap i botten,
plus ett stort hjärta och ett engagemang – just detta gör att vi är din bästa byggpartner!